Nordiska lärarorganisationers samråd NLS anställer en medarbetare till kansliet i Helsingfors. Vi erbjuder jobb i ett nordiskt sammanhang med fokus på interaktion mellan medlemsorganisationerna.

Nordiska lärarorganisationers samråd NLS anställer en medarbetare till kansliet i Helsingfors. Vi erbjuder jobb i ett nordiskt sammanhang med fokus på interaktion mellan medlemsorganisationerna. Som medarbetare jobbar du med varierande arbetsuppgifter på ett litet kansli med verksamhet för de nordiska medlemsorganisationerna.

NLS är ett samarbetsorgan för de nordiska lärarorganisationerna inom hela utbildningsområdet. NLS är ett forum för informations- och erfarenhetsutbyte mellan de anslutna organisationerna men också för det nordiska och internationella arbetet. I NLS ingår 16 medlemsorganisationer från Danmark, Finland, Färöarna, Grönland, Island, Norge och Sverige.

På kansliet i Böle i Helsingfors jobbar två personer. Vi erbjuder flexibilitet i arbetet, attraktiva personalförmåner och en fräsch arbetsmiljö. Uppdraget innefattar resor inom Norden.

Som medarbetar i NLS får du jobba med varierande arbetsuppgifter, till exempel ekonomi, webbkommunikation och olika sammankomster som möten och kurser. I samråd med generalsekreteraren utvecklar du verksamheten inom NLS.

Vi söker dig som:

  • Har ett ekonomiskt kunnande och kan uttrycka dig väl i skriven text
  • Är bekväm med de vanligaste Office-programmen och intresserad av digital kommunikation
  • Kan jobba självständigt och med god struktur

Du jobbar i huvudsak på svenska men bör också behärska finska och engelska i tal och skrift.

Anställningen inleds enligt överenskommelse.

Ansök senast 24.9.2023. Ansökan (på svenska) riktas till generalsekreteraren för NLS Christer Holmlund. Skicka din ansökan, CV och löneanspråk till Christer Holmlund, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Han svarar även på dina frågor: +358 (0)40 532 9800.